Tokio Hotel örökké

Bilröl és Tomrol kitalàlciok!

Friss topikok

Linkblog

Tokio Hotel van, volt és lesz: 14 rész: Nagyon rendes lány!

2012.01.12. 14:40 dr.szoszi1994

- Nem haragoszom! Komolyan! Hiába nézel így rám, télleg nem. Ma találkoztam egy fantasztikus lányal!
- Milyen lánnyal?
- Semmi közöd hozzá!

Bill kikerülte bátyát és felszaladt az emeletre!
Ahogy leült az ágyra egyből a lány képe jelent meg "lelki" szemei előtt nemis ismerte mégis vele szeretett volna lenni. Az a pár óra amit együtt töltöttek nagyon jó volt! Számot sem cserélt vele pedig akart, még akkor is ha nem szabadna.
Elment megfürdeni, utána bebujt az ágyba és mélyen elaludt.

- Bill ébresztő!... Hahó keljél már el!... Lefoglak önteni vízzel!... Bill Kaulitz! Azonnal emeld meg azt a nagy segged mert elkésünk!
- Nem is nagy a seggem!- ült fel Bill és egy párnát a bátyának vágott.
- Tudom! De nem keltél volna fel. 2 percet kapsz. Dávid hívott, azt mondta, hogy menyünk elöbb mert valamit meg akar velünk beszélni.
- Jó, menny ki! Felszeretnék öltözni!
- Milyen jó kedvedbe vagy ma reggel!
- Komolyan mondtam. Menny ki.
- Bill, láttalak már meztelenül!
- Nem érdekel, menny ki!

Ahogy Tom kilépet a szobából Bill szeméből egy könnycsepp száguldott végig. Gyors letörölte hisz még magának sem merte bevallania, hogy mennyire rosszul esett ez neki. Tom akarta így, nem ő! Tom csak kihasználta. A gondolatok csak úgy áramlottak benne, nem tudta, hogy most mit csináljon. Látni akarta a lányt, Annie-t. Nem talált semmit, az összes ruháját a földre szórta. Tom térítette észhez ahogy nyitotta az ajtót.

- Te jó ég! Bill jól vagy?
- Nem, nem találok semmit!
- Segítsek?
- Nem kell, tőled nem kell semmi!
- Mit keresel?
- Egy fekete pólót.
- A pólóidatt nem is itt tartod!
- Miért hol?
- A fenti szekrénybe!
- Milyen fenti szekrény?

Tom odament a szekrényhez, kinyitotta és kivett belőle 1elsőt.

- Látod?

Miután elkészültek Bill annyira nem volt eszénél hogy Tom nem engedte egyedül autóba. Hiába beszélt Billel, Bill semmire nem reagált. A kocsiba a pici békésen aludt, Tom meg már ideges lett, hogy bármit is csinál nem tud öccsével beszélni. Látszott Billen, már nem haragszik rá de Tomnak ez jobban fájt. Ő sem gondolta komolyan azt amit mondott. Hiába bánta meg, Bill tudomást sem vesz róla.

Billnek sem volt jobb! Elmélázott Annien de az autóba már semmi másra nem tudott gondolni csak, hogy Tom ott ült mellette és nem nyúlhat hozzá, nem csókolhatja, nem csinálhat semmit! Hallotta bátya egyre mérgesebb hangját de nem akart beszélni vele. Biztos sírna ha hozzá szólna. Inkább úgy csinál mintha annyira ellenne bambulva, hogy nem vesz észre semmit.

Tom elég gyorsan ment így viszonylag hamar odaértek. Szó nélkül kiszáltak és el indultak befelé!
A próba semmi baj nélkül zajlott olyan volt mint máskor. David meg dicsérte őket és pár óra múlva már mehettek is haza!
 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása